Відвідати анкету користувача Adm Vip Znakomstva   Adm Vip Znakomstva  Дата створення: субота, 28 березня, 2015 - 15:20

Курячий Строганов

Назад
Українська
Курячий Строганов

Інгредієнти для кулінарії

2 смужки бекону 
1 куряча грудка 
1 велика цибуля-порей або 1 цибулина ріпчастої цибулі ¼ ч.л. солі 
1/8 ч.л. чорного меленого перцю 
¼ ч.л. паприки 
2 зубчики часнику 
180мл курячого бульйону 
110мл сметани 
1 ст.л. борошна 

Приготування

1. Поріжте цибулю-порей (можна взяти і звичайний ріпчасту цибулю. Поріжте грудку на смужки. 
2. У великій сковороді, обсмажте бекон на середньому вогні, поки він не стане хрустким. Потім, дрібно його порубаєте. І перекладіть в миску. 
3. У сковороду, де щойно смажили бекон, покладіть цибулю. І додайте курячий грудки.
4. Постійно помішуючи обсмажуйте 6 хвилин. Додайте всі спеції до курки і залийте бульйоном. Доведіть до кипіння, потім, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте 10 хвилин. 
5. Перекладіть курку з цибулею в велику каструлю і в мисці змішайте сметану з борошном. Перелийте сметану з борошном до курки. Перемішайте і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і готуйте під кришкою 2 хвилини. 
6. Можна подавати до столу з макаронами.

Адміністрація сайту

Оцінок ще немає, будьте перші!